24-30 évesek a mi időnkben mik voltak a menő dolgok,jobb volt akkor minden?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 16:13
2/16 anonim válasza:
Mi az hogy a mi időnkben? Szerintem én pl. 26 évesen nem tartozom még azok közé akiknek feltétlen úgy kell már gondolkodnia hogy "bezzeg a mi időnkben még..." Vagy a gyerekkorra gondolsz? Gyerekként emlékszem még voltak kacatok a csipszekben (tazo, kártya, matrica, figura), meg volt a játékboltban Bionicle. Ja meg nem volt minden 7 évesnél iphone. :D
3/16 A kérdező kommentje:
2007-2016 gondolok
2022. júl. 18. 16:23
4/16 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, nagyjából 2018 volt az utolsó "Normális" év, akkor kezdődött ez a máig tartó őrület és pusztítás.
5/16 anonim válasza:
Ez abszolút személyfüggő. Nekem pl a 2018-ig tartó időszak borzalmas volt, 2019 és azóta pedig helyrejött minden, végre fejlődök.
6/16 anonim válasza:
Bonanzás póló, Wc-lánc a karra, bokalánc, fiúknak egyik fülbe fülbevaló stb
7/16 anonim válasza:
8/16 Metionin válasza:
Nagyjából ugyanaz, mint most csak a cuccok szintje más volt. Pl. gyerekkoromban már sok gyereknek volt telefonja, gimis koromban meg mindenkinek és az volt a menőbb, amelyik tudott fotózni vagy zenét lejátszani. Számítógép is volt, gimis osztálytársaimnak egy része már laptopot is kapott. Úgy általában az internet nagyon menő volt, a sulis gépeken csinálta magának mindenki a profilt a myvip-re meg az iwiw-re :D a tinik követtéka divatot, akkor is, ha hülyén állt rajtuk, mindenki a tv előtt döglött, a gyerekek közt menő volt ha volt kábeltévé, mert akkor lehetett nézni a cartoon networkot. Szóval összességében semmi különbséget nem érzek, mindenki igyekezett a legmenőbb technikai és egyéb cuccokkal menőzni ugyanúgy, mint most. Ami még eszembe jut, az a bankkártya, az nagy cucc volt, amikor anyámékat kötelezték bankszámla nyitásra, mert többé nem adták a kezükbe a pénzt. Viszont a kártyás fizetésben emlékszem, sokáig nem bíztak, mikor már elköltöztem is volt hogy összesúgtak a hátam mögött, hogy kártyával fizettem a boltban, meg egyáltalán honnan van nekem ilyen fiatalon bankkártyám :D (32 vagyok, a 2000-2010 közötti időszakról írtam javarészt, kisvárosi környezetből).
10/16 anonim válasza:
'96-ban születtem és sokminden változott 2007 óta, de se én, se a barátaim nem osztjuk ezt a "mai fiatalok szutykok" elvet. A szüleim korosztályától már épp eleget hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!