Tanfolyamguru.hu - vélemények, tapasztalatok?
Nézegettem a Tanfolyamguru.hu oldalán a képzéseket, látom, hogy nem adnak állami bizonyítványt, csak oklevelet.
Érdemes lehet ilyesmit elvégezni, illetve van esetleg tapasztalatotok vele?
Pedig a legtöbbhöz adnak, lehet, hogy nem államilag elismert szakképesítést néztél ki?
Az oldalon a képzések nagy része hivatalos szakképesítés és kapsz a végén tanúsítványt, bizonyítványt, és munkát vállalhatsz vele.
Én egy fejlesztőit végeztem (ehhez kaptam bizonyítványt), meg egy social média managert, amihez állami bizonyítvány nem járt, csak tanúsítvány, de nincs jelentősége, mert az állásinterjún nem ez számított, hanem a tudás, így felvettek.
Most marketinggel foglalkozom, és mivel programozást is tanultam, a pár kódolós projekt is lecsapódik nálam, aminek örülök, mert így változatosabb a munka, és nélkülözhetetlenebb is lettem a cégnél :D :D
Én több képzést is elvégeztem rajtuk keresztül, nagyon megbízhatóak és figyelnek arra, hogy mindenki elégedett legyen.
Illetve, ahogy a fenti hozzászóló is írta, a képzések hivatalos szakképesítések. Amihez szükséges, ahhoz megkapod azt a tanúsítványt, ami kelleni fog a munkavállaláshoz.
Én is náluk tervezek képzést csinálni. Viszont amit megfigyeltem, hogy a képzés amit szeretnék, náluk 90 ezer ft. Az oktáv-nál viszont 185 ezer ft.
Esetleg lehet van valami külömbség, vagy csak simán olcsóbb?
A tanfolyamgurun igyekeznek a jobb ajánlatokat összegyűjteni és ár alapján is tudsz rendezni tehát ha több iskola is hirdeti ugyanazt a képzést meg tudod nézni hogy melyik mennyiért adja és valamelyik ad-e valami plusz szolgáltatást, extra tananyagot.
Ahová most járok, ott azt magyarázták még a tanárok hogy jól tettem hogy a tanfolyamgurun jelentkeztem, mert ott olcsóbban hirdették a képzést de azt nem tudom miért.
Az oktáv alapból drága amúgy. Én 7 éve tanultam náluk, akkor is drága volt, csak dönthettem hogy vonatozok minden tanítási napra 45 percet, a jegyek díja miatt a másik se lett volna olcsóbb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!