Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Otthagyjam a sulit és elmenjek...

Réka vagyok kérdése:

Otthagyjam a sulit és elmenjek dolgozni?

Figyelt kérdés
10.-es vagyok ês az iskola nem az erősségét semmi nem megy kivéve a tesit és elkezdtem azon gondolkodni hogy ott hagyjam e az iskolát és dolgozni vagy szakmát elvégezni mert elmúltam 16 éves és a tanáraimból elegem lett és már a suliból suli váltás szóba se jöhet de nemtudok dönteni szerintetek jobb lenne vagy csak rosszabb
2023. dec. 10. 23:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy akarsz szakmát elvegezni ha otthagyod a sulit? Elvileg azért vagy ott. Vagy nem?

Sulivaltas miért nem jöhet szóba?

2023. dec. 10. 23:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Mert már váltottam sulit kb 6hónapja járok ide
2023. dec. 10. 23:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem akadályozza meg, hogy újra válts, ha ennyire nem jó. Rossz döntést hoztál?
2023. dec. 10. 23:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Az idővel van a legnagyobb bajom jó suli lenne ha nem nyagatnának folyton
2023. dec. 10. 23:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Ha csak tesibol vagy jó,az azt jelenti, hogy nem tanulsz, ergo rengeteg időd van.

Ha meg szakmát akarsz, ahhoz tanulni kell. Máshol is. Akkor mi a konkrét kérdés, illetve probléma?

2023. dec. 11. 00:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor leírom nem szakmàt akarok talán egyszer késöbb na mindegy vannak a tanàraim akik segíteni akarnak mindenkinek màs más módszerrel engem az osztályfőnökök a tanulásra úgy akart rávenni hogy hazaküld én meg mérgemben megfogták a tancuccokat és mindez a táskámba tettem és azt meg eldugtam hogy ne is lássam a többi tanàr meg azt hajtogatja hogy minek vagyok itt és menjek dolgozni a munkával jobban járok úgy vagyok vele de nem vagyok biztos hogy ez a helyes döbtés
2023. dec. 11. 00:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél, akkor ne tanulj, menj el dolgozni. Ha később mégis meggondolod magad, akkor vissza tudsz ülni az iskolapadba. Viszont azért azt fontold meg, hogy èrettségi nélkül azért nem tudsz nagyon válogatni a munkákban. Illetve valószínűleg azért a szüleidnek is lesz beleszólása a döntésedbe. Vagy velük már beszéltél erről?
2023. dec. 11. 00:28
 8/14 A kérdező kommentje:
velük már beszéltem mondták hogy 1 hétig maradjak aztán eldönthetem
2023. dec. 11. 01:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ha te ezt szeretnéd, akkor keress egy munkát és kezdj el dolgozni. Ha később mégis tanulni szeretnél, akkor úgyis lesz rá lehetőséged. Az érettségit akár estin is meg lehet szerezni, ha később mégis szeretnéd vagy szükséged lenne rá.
2023. dec. 11. 01:37
 10/14 NTBS ***** válasza:
100%
Ne hagyd ott. Inkább kezdj el tanulni.
2023. dec. 11. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!