Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Belevágjak így az egyetembe?

Belevágjak így az egyetembe?

Figyelt kérdés
Kisgyermeknevelői levelező szakról lenne szó, 3 éves az iskola . A Babám akkor lenne 5 hónapos amikor kezdeném az egyetemet. Itthon lennék vele, cseden,gyeden. Nincs segítségem. Iskolát úgy tudnám megoldani hogy szabadságot vesz ki addig apa.

2023. dec. 10. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik egyetemre mennél,de biztos vagyok benne,hogy nem csak egyszer négy hét.Én most vagyok végzős videki egyetemen, gyógypedagógia szakon, levelező tagozaton.Eddig minden félévben voltak intézményben kihelyezett gyakorlatok,amik évenként egyre hosszabbak is lettek.Kétlem,(és remélem), hogy nincs olyan pedagógiai alapképzés,ahol utolsó félévig nem lát az ember gyereket.
2023. dec. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!