Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanuláshoz milyen "segítség "...

Tanuláshoz milyen "segítség " vált be? egyemet, vizsgaidőszak, start

Figyelt kérdés

Kicsit már elkéstem tudom, 2 hét múlva vizsgaidőszak de nem jutott hamarabb eszembe azaz de csak kiment a fejemből.

Lényeg, hogy van egy pár tétel ami tök értelmetlen nem lehet megérteni de be kell magolni.

Feladatokból jó vagyok 1x megcsinálom, megmarad de az elmélet nem ragad úgy ahogy kéne.

MemoLife max, reergin ér valamit vagy felesleges pénzkidobás? vagy már totál elkéstem?

2023. dec. 6. 15:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Leírnám én is, de ha nincs annyi idő?

Nem csinálhatom reggeltől estig

Sokat szoktam tanulni de pl a héten még suli van, oda is be kell menni

2023. dec. 7. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Már hogyne lenne ennyi idő?

Egy tárgy az általában gyakorlattal zh-val együtt 14*3 óra. 3 napon tanulsz 14-14 órát és kész is.

Persze nem biztosan pont annyi az anyag, amit leadnak, de ugye nem is ugyanannyi idő másodjára, meg a zh-k idejében sem vesztek semmi újat stb. Általaban 1*14 is elég tud lenni.

Miért ne tanulhatnál éjjel-nappal? Oké, bemész suliba, de előtte-utána, hétvégén tanulhatsz.

Az időhiányt semmilyen szer nem fogja megoldani amúgy. Minden mást meg te is meg tudsz oldani.

2023. dec. 10. 15:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Épp ezaz, hogy amikor bemegyek suliba 8től 6ig aznap nem jut 14 óra a tanulásra

És nem feltétlen az időhiányra gondolok, hanem arra h 40 oldal tömény szöveget (tv-t) bemagolni...

2023. dec. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!