Mi van hogy ha nincs kettő?
Figyelt kérdés
Ha egy iskolában egy évfolyamban csak egy osztály van, akkor azoknak van külön betűjük (A,B) vagy csak akkor a hetedikesek meg tizenegyedikesek? Mi van a tablójukon? Vagy ilyen iskola nincs?2023. dec. 5. 17:29
1/3 anonim válasza:
Rápiáltál a nyugtatóra?
Próbáld meg mégegyszer leírni, csak most érthetően.
2/3 anonim válasza:
Én értem mit szeretne. A legtöbb iskolában több osztály van egy évfolyamon. Pl. 12.A, 12.B, 12.C stb. A kérdező arra kiváncsi, hogy ha csak 1 osztály van egy évfolyamon, akkor kap-e betűt. És ha nem, akkor hogyan szerepel a tablón.
Ennyire kicsi iskola nem hiszem hogy lenne. Ahova én jártam kis iskola volt, de ott is két osztály volt egy évfolyamon.
3/3 anonim válasza:
Én ilyen suliba jártam. 12.a-sként végeztem.
Az öcsém általános iskolába jár ahol évfolyamonként csak egy osztály van. Jelenleg 5.z-s, mert zenetagozatos az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!