Szakirodalmi áttekintést hogyan lehetne szépen körülírni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szakirodalmon keresztül bemutatni egy pontot, de nem úgy szeretném írni, hogy szakirodalmi áttekintés az olyan snassz. Téma bemutatása a szakirodalom által az meg sehogy nem hangzik.
Tudom részletkérdés, de szeretem, ha jó az alap
2023. dec. 5. 12:23
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába hangzik szerinted snasszul, ez az elvárás, mindenki így fogja keresni a tartalomjegyzékben. Egy téma tudományos szemléletű feldolgozása nem az a terep, ahol formai tekintetben megéri eltérni a megszokott sémáktól.
2/5 anonim válasza:
A szakirodalom áttekintése viszonylag merev kifejezés. esetleg elméleti fogalomkeret áttekintése, vagy efféle...
3/5 A kérdező kommentje:
1:
És az nem unalmas, hogy mindenki ugyanazt írja (ebben a témában) ?
Nem jobb, ha egy kicsit eltér a megszokott mintától? Persze lényege, tartalma ugyanaz, de mégis nem az a sablon szöveg?
2:
Szakirodalom elméleti áttekintése?
"Fogalomkeret" szót szerintem nem sokat használnak
2023. dec. 5. 12:59
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok. A bírálok nem értékelik, ha eltérsz a szokott sémáktól. Azt csinálsz, amit akarsz, de még fognak szólni miatta. Tartalomban alkoss nagyot!
5/5 A kérdező kommentje:
Hát próbálok de elég uncsi egy téma..
2023. dec. 6. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!