Ciki kidolgozott tételt elkérni?
Ti elküldenétek ha valaki elkéri tőletek ami nektek már ki van dolgozva?
(Csak azért kérdezem, mert több embernek írtam és semmi válasz) Nem értem, hogy ez ennyire gáz, másnak segíteni? Vagy akkor miért nem írja, hogy bocs de nem? Az már derogál?
Én sokszor segítek másoknak de visszafele úgy tűnik nem elvárható. De az, hogy válaszra sem méltatnak... Péntek este van tudom, de szerdán írtam és azóta ne mondja nekem senki, hogy nem volt idejük megnyitni, úgy hogy mindenki fentvan^^.
Gondolom dolgozza ki mindenki a tételeket magának?!
Erre gondolnak? (úgy hogy egyébként nekik munkájuk nem volt vele mert ők is kapták)
De annyira már nem tökösek, hogy megírják, hogy nem. Nem küldöm el, az a megoldás, hogy "nem olvasták".
Már elnézést a kifakadásért, de már ténylegesen bosszant, hogy 2 nap alatt nem lehet " el sem olvasni" amit ír a másik... annyira semmibe van nézve az ember. Persze könnyű mondani, hogy én sem küldjek el semmit, csak én valamiért nem így gondolkozom. Mindig elküldöm legyen az órai anyag, házi megoldás....
De ők nem "egyetemi docensek"....
Barátom, kedves úriember...
Ne aggódj, belőlem mindig is volt és lesz is valaki :)
Nem fogok időt tölteni holmi 50 tételes kidolgozásával, mikor előtte évekbeb több 100-an már megtették. Úgyis megszerzem, mert olyan még nem volt hogy én valamit ne érjek el.
Azt viszont nem tudom hogy a hozzád hasonló egoista majmok mit keresnek ezen Földön...
Annyira elhiszed, de mire fel?!
Számodra természetesen hogy nem segítesz senkinek... Vicc vagy de ezt biztosan tudod, hisz mondták már :)
Nem talált.
"Na azt kizárt dolognak tartom, hogy van ember aki napokig nem nézi a messengert. Ne is haragudj, de milyen korosztály vagy???" - Hát pedig nem vagyok ezzel egyedül, ki is van nyomva hétköznap hogy ne pittyegjen meg dobálja fel a fejeket. Ha vmi SOS úgyis felhívnak amúgy meg kb hétvégén vagyok online. 28 éves vagyok, úgyhogy nem hiszem hogy sokkal idősebb vagyok, mint a szaktársaid.
Amúgy annyi még hogy egyfelől olyannak tűnsz akinek ha nemet írnak se kopna le, másfelől vhol írtad hogy segítsen az ember annak akinek kevésbé megy egy tárgy, azért van különbség aközött hogy az vki elmagyaráz 1-2 témakört meg odaad 50 kidolgozott tételt.
Akkor te nagyon sznob lehetsz :D
Nekünk még a tanárok is mondták (nem 1) h ne e-mail-ben keressük őket hanem a messengerbe. Mert azt mindig látják. Az emailt is csak hamarabb reagálnak messengerben.
Téged mindenki hívogat telefonon mert te annyira elfoglalt vagy hogy te csak hétvégén olvasol messengert?
Nem a mai generáció vagy az egyszer biztos.
Nem gondolod, hogy majd én könyörgök nekik?! Egyszer megkérdezem.
Vannak még embereim.Írok nekik. Előbb vagy utóbb úgyis megszerzem.
Ahigy szokták mondnai.
Erősebb kutya... ;)
Szimplán azt nem értem h miért nem lehet reagálni. Annyit h bocs de nem vagy majd hétvégén (amikor te is nézed xd)
Bár nem hiszem el h egész héten nincs a kezedben a telefon és ne tudnál válaszolni.
Náluk meg látom is hogy "zöldek".
Mellesleg nem is tudom a tel.számukat de nem is igazán érdekel :)
Ami érdekes hogy amikor ők kértek valamit én visszaírtam, de nincs gond. Fognak még ők nekem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!