Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi értelme a tétel kidolgozásn...

Mi értelme a tétel kidolgozásnak ha interneten ott van rengeteg kidolgozott?

Figyelt kérdés
Akkor én minek kinlodjak vele ahelyett hogy netről megtanulom?
2021. okt. 1. 09:44
 1/2 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

Mert a tétel kidolgozása közben sokkal többet (sokkal hatékonyabban) tanulsz, mint ha csak másét olvasgatod.

De ha erre lusta vagy, még az is segíthet ha csak leírod egy másikról a saját szavaiddal.

2021. okt. 1. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is így könnyebb tanulni, ha magadnak kidolgozod, leírod. Én például mindent így tanulok, hogy ugye meg van az adott fejezet, és aláhúzogatom a fontos dolgokat, majd mindent kijegyzetelek. Van, amikor órákig tart kijegyzetelni a dolgokat, de közben meg is tanulom az anyagot, és utána elég, ha már csak olvasgatom. Szóval nekem segít az, ha én magam is fektetek bele energiát, és nem csak egy kész, kinyomtatott anyagot olvasgatok. De aztán kinek mi válik be, nekem ez tuti módszer.
2021. okt. 1. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!