Hol vannak magyarországon Humán erőforrás szakok?
Figyelt kérdés
És akinek van tapasztalata, vagy tud valamit róla, hogy milyen akkor hálás lennék ha leírná! Köszönöm! (persze tudom fent van felvin de inkabb a tapasztalat reszt)2023. nov. 29. 08:12
1/2 anonim válasza:
Emberi erőforrások néven megy, jövő hónapban lesz fent felvin, hogy melyik egyetemeken lehet erre jelentkezni (most még a keresztféléves felvételi miatt nem látni).
Én 2 év után váltottam erről a szakról, az alapozó tárgyakkal nem volt gond, de a szakosak elég unalmasak voltak illetve több is csak tölteléknek érződött. Úgyhogy könnyű volt, de én úgy éreztem hogy erre felesleges egy egyetemi képzés. De lehet csak nem nekem való volt.
2/2 anonim válasza:
ELTE, BGE ezekről tudok Budapesten, a többi város egyetemeit nem ismerem, de ha rákeresel az egyetemeknél, biztos meg tudod nézni, hogy van-e emberi erőforrások szak vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!