Nemzetközi gazdálkodás vagy mérnökinformatikus ?
Még mielőtt ideböfögnék valami általánosító dolgot...
Melyik miért érdekel?
Programozást tanultam egy ideig, elég jól is ment így itt van egy kis viszonyítási alapom. Mondjuk az alapoknál nagyon tovább nem jutottunk, de ebben az tetszett, hogy a "semmiből" létrehozok valamit. Mostanában csak youtube videók segítségével szoktam néha egy kicsit írni játekokhoz valami gagyi scriptet.
Gazdasági ismereteket intézményi kereteken belül nem tanultam, az ebben meglévő tudásom 100%-át csak önszorgalomból szereztem, de mindig is érdekelt a vállalatok felépítése, kerskedelme egymás között mind Európa és világ viszonylatban is. Ezzel szoktam foglalkozni még a programozás melett, pl. Létrehozok egy képzeletbeli vállalatot kitalált számokkal stb.
Ha tényleg érdekel az info akkor az toronymagasan erősebb karrier utat kínál mint a másik kepzes. Mernokok között is kimagaslóan jobb a kereset ITn belül
. Sőt vannak olyan országok ahova orvos, programozó duon kívül mással elég nehéz kijutni. EUn kívülre gondolok itt. Szoval jó választás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!