Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg bűntudatomnak kéne...

Tényleg bűntudatomnak kéne hiyg legyen azért, mert ma nem tanuktam, vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Biosz dogat irok jövő hét csütörtökön és kedden tanuktam egy új tananyagot szerdán us egyet csütörtökön is egyet pénteken munkafüzet feladatokat csináltam szombaton ismételten ma apa kikerdezte tőlem az összes munkafüzeti feladatot és azt modnta hogy kegy meg barátnőmmel is tanuktam kicsut de ma már nem néztem át és buntudatom van felek mert tavaly vilt hoxg az együk TZ hármas lett és rosszul érzem magam most.(bicsu a helyesírási hibákért siettem)

2023. nov. 5. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Inkább kezd azzal, hogy a mondandódat képes vagy tagoltan, elírások nélkül leírni.

Egyelőre nehezen érthető, amit közölni akarsz.

Válaszom: a tanulási folyamat fontos része a pihenés, és azt, hogy tartasz benne szünetet.

2023. nov. 5. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Azzal semmivel nem leszel előrébb hogy bűntudatod van, teljesen felesleges időpazarlás. Az igazi hozzám hasonló tálentumok egyébként sem tanulnak ennyit egy mezei témazáróra, hanem pusztán azáltal hogy odafigyelnek a tanórán megírják jelesre különösebb készülés nélkül. Persze ha gyenge értelmi képességű vagy akkor nyilván indokolt a készülés, de ha 3 nap alatt nem vagy képes összehozni egy jelest akkor is teljesen felesleges, hogy bűntudatod legyen. Ha már úgysem lesz belőled semmi, legalább boldog és szabad ember legyél.
2023. nov. 5. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Azt hittem már eltűntél Befektetőcsávó. Egy időben nem trollkodtál.
2023. nov. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!