Szerintetek van esély rá, hogy 4-es legyen a matek érettségim?
Figyelt kérdés
Általános iskolában kettes voltam belőle. Ott semmit nem tanultam rá. Most nagyon nagy hiányosságokat kellene pótolnom. Szerintetek a Matek Oázissal sikerülhet? A kitartásom, szorgalmam meglenne hozzá. Jelenleg szakiskolába járok, de az érettségi után szeretnék továbbtanulni.2023. nov. 2. 21:46
1/7 anonim válasza:
Tök mindegy, semmit sem ér az érettségi én a neked én nem erőltetném a matekot, majd ha 4 mester diplomád lesz mint nekem, akkor lehet beszélni kiskrapek.
2/7 anonim válasza:
Ha csak audidakta módon tanulsz, akkor önmagában a Matek Oázis nem lesz elég. A 4-est egyébként nem lehetetlen elérni az érettségin, szerényebb képességekkel sem.
3/7 Justinianus válasza:
Négy mesterdiplomával illene egy értelmes mondatot írni...
4/7 anonim válasza:
3, Elnézését kérem, egy elírás volt, a modern technológia átka. Szakterületemen köztiszteletben álló nagytekintély vagyok, illene tisztelettel intézned kommunikációs szándékodat számodra ismeretlen személyekhez.
6/7 anonim válasza:
Ahoz különleges embernek kell lenned 5 ösmindenből általános iskolában stb természet feletti képességek kellenek.
7/7 anonim válasza:
Konkrétan én a matek oázist nem ismerem, de tudok ajánlani mást, ami biztosan bevált. Én youtubeon Retkes Péter videóit néztem, számomra érthető volt. Ezen kívül megvettem a Mozaik kiadó 100 lépés a matek érettségihez (vagy valami ilyesmi a címe) könyvet + előző évi érettségi feladatsorokat csináltam. Az elején még csak az első részéből gyakoroltam a pár pontos feladatokat, amikor már átláttam jobban a dolgokat akkor kezdtem el a 2. részből csinálgatni feladatokat.
Igazából a matek érettségi nem olyan nehéz, ha begyakorlod a feladattípusokat. Volt olyan osztálytársam aki végig kettes volt matekból, félévkor meg is buktatták belőle, de megoldotta az összes érettségit külön tanárral és egy gyenge négyest össze tudott hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!