Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek van esély rá,...

Szerintetek van esély rá, hogy 4-es legyen a matek érettségim?

Figyelt kérdés
Általános iskolában kettes voltam belőle. Ott semmit nem tanultam rá. Most nagyon nagy hiányosságokat kellene pótolnom. Szerintetek a Matek Oázissal sikerülhet? A kitartásom, szorgalmam meglenne hozzá. Jelenleg szakiskolába járok, de az érettségi után szeretnék továbbtanulni.
2023. nov. 2. 21:46
 1/7 anonim válasza:
5%
Tök mindegy, semmit sem ér az érettségi én a neked én nem erőltetném a matekot, majd ha 4 mester diplomád lesz mint nekem, akkor lehet beszélni kiskrapek.
2023. nov. 2. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ha csak audidakta módon tanulsz, akkor önmagában a Matek Oázis nem lesz elég. A 4-est egyébként nem lehetetlen elérni az érettségin, szerényebb képességekkel sem.
2023. nov. 2. 21:55
 3/7 Justinianus ***** válasza:
100%
Négy mesterdiplomával illene egy értelmes mondatot írni...
2023. nov. 2. 22:20
 4/7 anonim válasza:
0%
3, Elnézését kérem, egy elírás volt, a modern technológia átka. Szakterületemen köztiszteletben álló nagytekintély vagyok, illene tisztelettel intézned kommunikációs szándékodat számodra ismeretlen személyekhez.
2023. nov. 2. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne a cél?
2023. nov. 3. 10:01
 6/7 anonim válasza:
0%
Ahoz különleges embernek kell lenned 5 ösmindenből általános iskolában stb természet feletti képességek kellenek.
2023. nov. 3. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Konkrétan én a matek oázist nem ismerem, de tudok ajánlani mást, ami biztosan bevált. Én youtubeon Retkes Péter videóit néztem, számomra érthető volt. Ezen kívül megvettem a Mozaik kiadó 100 lépés a matek érettségihez (vagy valami ilyesmi a címe) könyvet + előző évi érettségi feladatsorokat csináltam. Az elején még csak az első részéből gyakoroltam a pár pontos feladatokat, amikor már átláttam jobban a dolgokat akkor kezdtem el a 2. részből csinálgatni feladatokat.

Igazából a matek érettségi nem olyan nehéz, ha begyakorlod a feladattípusokat. Volt olyan osztálytársam aki végig kettes volt matekból, félévkor meg is buktatták belőle, de megoldotta az összes érettségit külön tanárral és egy gyenge négyest össze tudott hozni.

2023. nov. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!