Érettségit be kellene fejeznem ha megvan a 12 osztályom, de hogyan?
A helyzet az, hogy rengeteget dolgozok, két munkahelyem van, minden féle fajta hitelt is fizetek, egyéni vállalkozásom is van, bejelentett állásom mellett tevékenykedem abba is.
Roh*dt nehéz lenne befejezni az érettségit, mert azóta két kisgyermekes apuka lettem, dolgozok reggeltől estig, néha még szabadnapom is van... (: pedig két tantárgyból már sikeres vizsgát tettem érettségin...maradék 3bol kéne csak levizsgázzak.
Tudtok ajánlani valami sulit privátban, ahol ez könnyebben menne...? Rengeteget felejtettem de igyekszem készülni...
Kicsit össze vissza vannak a gondolataim most, de jól gondolom, hogy meg kéne csinálnom ugye... Járt már vki hasonló cipőben?😐
#3: pont most változnak majd meg az érettségi követelmények, pl a magyar érettségi felépítése teljesen máshogy lesz felépítve
Kérdező, mivel már megvan a 12. osztályod, így nem valószínű, hogy estire felvesznek, valószínűleg magadnak kell (fizetős) érettségi előkészítő tanfolyamot találnod / de néhány tárgyból neten is vannak fent ingyenes anyagok, amik egész jók.
Miután felkészültnek érzed magad a kormányhivatalban vagy közeli középiskolában tudsz jelentkezni érettségire (őszire szept. 5, májusira február 15 szokott lenni a határidő). Gondolom kaptál régen egy papírt arról, hogy X és Y tantárgyat nem teljesítetted, ezt is vinned kell magaddal a jelentkezéshez
Mind a három tantárgyból egyszerre akarsz vizsgázni?
Szerintem vedd elő az előző évek feladatsorait, mindegyik tantárgyból csinálj meg mondjuk hármat, átlagold az eredményeket, aztán ha úgy látod, hogy nagyon reménytelen így hirtelen, akkor keress valami felkészítő tanfolyamot, de ha már most megvan a mondjuk hármas átlag, akkor elég, ha tavaszig önállóan gyakorolsz a többi feladatsor kitöltésével, a hibák kijavításával, kijegyzetelésével - csak a szóbelikről se feledkezz meg. Sok sikert! :)
Ja, itt vannak a feladatsorok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!