Van-e lehetőség tizenkettedik évfolyam féléve után(februárban) magántanulová válni?
Igazából többször, több szempontból is átgondoltam a kérdést, és minden oldalról nézve konkrétan nincsenek negatívumai ennek a döntésnek(biosz kémia emelt, magyar töri matek közép érettségit tervezek tenni)
Tizenkettedik félévre már az összes létező tantárgyból végeztünk a torzsanyaggal, mostmar csak ismétlés megy(a tanár elbaszot tempója szerint, ami csak akadályoz a saját tempós tanulásban), tehat az iskolában napi 8 órát elbaszok a semmire
Iskolán kívül szó szerint lehetetlen számomra tanulni, utolsó évben kellett kolit váltanom, ezert beraktak három agyhalott kilencedikes mellé, akik egész nap annyira pörögnek hogy konkrétan meg kellene folytanom mindet 2 perc csendert, a szilenciumot leszarja a tanár, ugyan úgy üvölt bent mindenki, szabad termet pedig a szilok és a "délutáni keszsegfejlesztesek" miatt lehetetlen találni, az agyhalott tanárok tengernyi faszsagarol nem is beszélve (Debrecenben a gulyást viccből se írjátok be, ennyi hülyét egy helyen még nem basztam)
A hétvégém a hazautazás és a bejovetel miatt alapból el van baszva, nem tudom magam ravenni hogy az egy szabad napomat 0-24 tanulással töltsem
A 21 században élünk, kémiából már vettem egy teljes érettségi videós vázlatos felkeszito anyagot, bioszbol se egy nagy pénz beruhazni, és ezek mellé tizedik felevtol kezdve minden fel van töltve a classroomba, tehát az iskolainal még jobb minőségű oktatásban reszesulhetnek
Az egyetlen negatívum a barátok lennének, de akivel igazán közel vagyok, az egy pár hónap alatt úgysem fog elfelejteni, messengeren pedig akkor beszélünk amikor akarunk. Szekalassal sosem volt gondom, azt pedig hogy a dontesemrol ki mit gondolna, ivesen szarnam telibe
Bármi tippetek/tanacsotok, esetleg tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban? Van-e erre egyáltalán lehetőség, és ennek mik lennének a következményei? (osztályozóvizsga, stb.)
Magántanulóság már nem létezik. Egyéni munkarendet arra amiket leírtak nem kapsz (tinihisztinek tartom). Ha el indítod a folyamatot pár hónap míg döntenek és addigra már itt az érettségit.
Ha mégis meg akarsz szabadulni a sulitól akkor elmehetsz esti tagozatra ahová nem kell bezárnod és érettségizhetsz bármiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!