Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » PTE/DE ÁOK-on mennyire nehéz...

PTE/DE ÁOK-on mennyire nehéz a biofizika?

Figyelt kérdés

Sajnos gimiben nagyon hanyagoltam a fizikát, nem is voltam jó belőle.

Idén felvételiznék orvosira, és ez nem tudom mennyi hátrány lesz

Szinte tényleg 0 alapom van hozzá

2023. okt. 31. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha elszánt vagy, menni fog.
2023. okt. 31. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bonyolult számításokra nem kell számítani, főként a képalkotó eljárásokról van szó, illetve a sugárzások fajtáiról. Inkább tanulni kell, mint képleteket alkalmazva számolni
2023. okt. 31. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
En imádtam, kedvenc tárgyam volt első évben🥹 szerintem nem nehéz, ha odafigyelsz órákon,gyakorlatokon akkor menni fog egy pár nap tanulással vizsga előtt is (ha nem figyelsz, akkor mar lehetnek problemak, de akkor is tobb tanulassal lehet abszolvalni, bikem, elettan, anat sokkal nehezebb) pedig en is emelt kemiaval mentem
2023. okt. 31. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
PTE-n szerintem kifejezetten baráti volt, nem a legnehezebbek között emlegettük.
2023. nov. 3. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Számolások mennyire vannak benne?
2023. nov. 3. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak, de nem olyan nehezek, bár én jártam 1 évet fizika faktra, és ott végig vettük ezeket kb, így én nem éreztem nehéznek, de akik végig kemiasok voltak nálunk azok se mondták, hogy nagyon meggyult volna a bajuk vele, szerintem tok érdekes tárgy, de sok függ a gyakvezetotol is, az igaz. Nekünk nagyon jó volt szerencsére
2023. nov. 5. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
remélem nehéz, különben egyetemet váltok.
jún. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!