Turizmus-vendéglátás mellé második szak?
Turizmus-vendéglátást tanulok, és a következő évben szeretnék elkezdeni egy második szakot.
Andragógia, kommunikáció és médiatudomány, idegennyelvi kommunikátor, idegenforgalmi szakmenedszer (utóbbi kettő csak felsőfokú szakképzés) - ezek azok a szakok,amelyek érdekelnének.
Ti mit gondoltok,melyiket kellene választanom? Vagy esetleg van más ötletetek? Lehet olyat kellene tanulnom,ami kapcsolódik az első szakhoz...és azért ne legyen nagyon-nagyon nehéz, pl jog, mert azt nem biztos, hogy tudnám csinálni a bgf mellett.
Idegennyelvek, matek, töri, művészetek - ezeket szeretem.
Légyszi segítsetek.
Szerintem még egy alapszakot ne vegyél fel a turizmus mellé,mert elég nehéz lenne tanulás szempontjából.
Az idegenforgalmi szakmenedzser kapcsolódik hozzá a legjobban,viszont azt a szakot nem ajánlom,én most azon tanulok,de semmi értelme sincs,nagyon sokan mondják,hogy az egy büfészak,és igazuk van.
Én az idegennyelvi kommunikátorra szavazok.
És mondjuk egy nyelv szak? Angol vagy francia? Esetleg orosz (nem tudom,lehet kezdőként felvételt nyerni orosz szakra?)...
Kommunikáció-médiáról nem sok jót hallottam, azt mondják büfészak, és úgy érzem, nem is nekem való az.
Várom az ötleteket még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!