Egy lépésre vagyok a diplomától de undorodom az egésztől, a pokolba kívánom, mit tegyek?
Gépész mérnökire jelentkeztem, csúszásokkal de sikerült megcsinálnom a tantárgyakat.
A tantárgyakat teljesítettem, az már más kérdés hogy nem emlékszem belőlük semmire mert pont ennyire érdekelt az összes.
Jelenleg a szakdolgozatomat kellene összeszenvedni, de annyira nem értek hozzá hogy magamtól nem tudok összeállítani egy épkézláb szakdolgotatot.
A másik probléma hogy informatikából sem vagyok penge, ezért nem tudom még össze szerkeszteni sem.
A harmadik és egyben legnagyobb probléma hogy 23 évesen rájöttem arra hogy eddig is csak azért tanultam hogy anyámék ne b@szogassanak vele.
Mert ők amúgy kis koromtól azt erőszakolták bele a fejembe hogy legyen diplomád vagy nem viszed semmire.
A korosztályom akik nem mentek főiskola közelébe sem, mind már csinálja a saját életét, karrierje van, egyeseknek vállalkozása.
Én meg itt rohadok egy olyan szakon ami rohadtul nem is érdekel, végzettségem kimerül egy érettségiben.
Ha meg is lesz a diplomám biztosan nem fogom használni semmire.
Van értelme így egyátalán befejezni?
Azt sem tudom hogy mit csinálnék szívesen mert nem sokat dolgoztam.
Én totál beérném egy buszsofőr állással is ha lehet úgy jogsit szerezni hogy fizeti nekem a cég.
"Van értelme így egyátalán befejezni?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!