PTE ÁOK nyílt napra érdemes elmenni? Mire számítsak?
Gondolkozom az orvosin, de még nem az idén mennék. Vidéki egyetemek jöhetnek szóba, de pesti vagyok.
Néztem hogy decemberben lesz ilyen a pécsi egyetemen. Aki volt már ilyenen tudna mesélni hogy megéri-e elmenni?
Mert ugye elég messze van, feleslegesen nem utaznék annyit, ha úgyis csak azokat az infókat mondják el amit amúgyis lehet tudni.
Igen köszönöm, akkor szerintem ellátogatok. Érdekesnek tűnik a beszámolód alapján:)
Ment a zöld
Én nem az orvosira jártam, de mindenképp érdemes a nyílt napokra elmenni, mert ott tapasztalhatod meg, hogy valójában milyen lesz a környezet, és ez tetszeni fog-e neked. Amikor felvételiztem, akkor a "papíron" első intézményt a harmadik helyre tettem át, mert akkora csalódás volt a nyíltnap és olyan iskola lett az első, amiről nem is feltételeztem, hogy jó lesz. Be is jött aztán, nagyon szerettem.
Szóval akármilyen szakra is megy az ember, hasznos, ha elmegy a nyílt napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!