Hogyan lehetek social media manager?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok de még mindig úgy érzem,hogy nem találtam meg azt ami érdekel. Egészségügyi diplomám van,de nem igazán szerettem így nem abban a szakkörben dolgoztam. Valami kreatívabb dologra vágyok és megtetszett a social media manager. Találtam elvégezhető online tanfolyamokat.26 évesen nem szeretnék már újra iskolapadba ülni,így gondoltam a jelenlegi munkám mellett elvégzek egy képzést. Mennyire éri meg? Valaki dolgozik hasonló körökben?2023. okt. 4. 14:40
2/2 anonim válasza:
Pedig egy képzést nem árt lezavarni, hozzá. Kb 3 hónapos tanfolyamból áll az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!