Hol indul Social Media Manager tanfolyam? Mennyi a díja egy ilyen tanfolyamnak?
Figyelt kérdés
Tegnap véletlenül láttam egy álláshirdetést a neten, részmunkaidős (napi 4 óra), és brutál a fizetés! A munkakör neve Social Media Manager. Na most, ehhez nem tudom, hogy mi szükséges, de nagyon csábító, hogy 4 órás és jó a fizu. Azt vágom, hogy az a dolga egy ilyen embernek, hogy egy cégnek a közösségi média felületeit kezelje, posztoljon. Én nemigen használok ilyen oldalakat, de szerintem fogékony lennék rá. Érdekelne, hogy hol és hogyan tudnék kijárni egy tanfolyamot, ami ehhez a munkához kell. Jelenleg leszázalékolt segédmunkás vagyok, de már nagyon elegem van belőle, ötletem se volt eddig, hogy mi lenne nekem a jó munka (lényegében a szabadidőmben is csak számítógépezek, nemigen foglalkozok semmivel), de ez most megfogott! Ami még érdekelne, hogy mennyibe fájna egy ilyen tanfolyam, illetve felvesznek-e úgy, ha általános iskolán kívül másom nincs?2023. aug. 7. 13:22
1/3 anonim válasza:
Diploma kell hozzá, az az érzésem, magasszintű számítógépes ismeretek, pénzügyi vagy valamilyen diploma. Tehát először is szerezzél érettségit, amit amúgy meg lehet csinálni munka mellett is levelezőn. Tanulj!
2/3 anonim válasza:
Ja, elhitted te is, hogy nem kell ahhoz végzettség, elég ha valaki valamilyen tévé showban szerepel?! Vagy még azt se. NEM, nem ez az élet, a jobb állásokhoz igenis kell a diploma vagy legalább az érettségi.
3/3 anonim válasza:
Na igen, ez nem olyan hogy beülsz facebookozni 4 órában. Éppen eleget foglalkoztam fb api lekérdezésekkel ahhoz hogy legyen elképzelesem arról hogy mennyire nehéz vagy könnyű.
Hát semmiképpen sem könnyű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!