Matekkel és biosszal hova lehet menni továbbtanulni?
12.es vagyok és elsősorban a biosz és matek érdekel. Biosz emeltet és Matek közepet szándékozok csinálni érettségin de igazából nem nagyon tudom mit is tudnék vele kezdeni. Eddig volt egy elképzelésem hogy molekuláris bionikára megyek de most elbizonytalanodtam.(biosz, matek eléggé jól megy ,kémiát szeretem de nagyon nehéz, a fizikát szeretem de nincsenek alapjaim és az infóhoz meg egyáltalán nem értek és bionikára meg mindegyik kellene). Ezért kérem a segítségeteket hogy ezzel a 2 tantárggyal hova lehetne még menni. Az a lényeg hogy ez a 2 tantárgy domináljon, nem baj ha több is előkerül kisebb mértékben.
A válaszokat előre is köszönöm 17/F
Mikor még nem olvastam el a kiegészítő szöveget, rögtön a molekuláris biológia ugrott be. Sztem maradj annál. Nem lehet így hozzáálláni, hogy "jajj ezt se tudom meg azt se tudom".
Sík hülye voltam kémiából, nem is érettségiztem belőle, még is orvosira mentem. Amikor kellett, akkor leültem szépen és megtanultam. A végén leszigorlatoztam négyesre...
Ha érdekel, van motivációd, szereted azt, amit csinálsz, akkor úgy is megoldod, felesleges azon aggódni, hogy mi lesz:)
Szerintem vágj bele, ha az érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!