Technikumban hogy van a szakmai gyakorlat?
Figyelt kérdés
Ugye 11. után van szakmai gyakorlat ,és mennyire igaz az ,hogy mindenkinek az iskola választja meg? Hallottam olyat is ,hogy kiválaszthatom magamnak a gyakorlati helyemet ,csak ha az nincs leigazolva ,akkor valamit papirozni kell a cégnek a sulival. Mert hallottam olyat ,hogy a szakomon (turisztikai technikus),valaki csak egy hotel konyhájára jutott mosogatni,pincérkedni, meg egy fürdőbe irányítgatni (bár az még a jobbik eset). De ugye mivel nem ezt tanulom ,én igazán nem örülnék ennek. Szóval minimum egy utazási irodának lenne haszna ,mint gyakorlat. Valaki tudja ,hogy működik ez? Vagy törődjek bele ,ez van? Mert ha jól tudom ,ezen a szakon nincs lehetőség duális képzésre. Vagy ezt se jól tudom? 😅2023. szept. 20. 18:48
1/1 A kérdező kommentje:
Vagy tud valaki valami olyan gyakorlati helyet,(abban az esetben ,ha lehet választani),ami több ,mint pl. egy szállodai recepciós?
2023. szept. 20. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!