Óvónő vagyok és gondolkozom átképzésen, továbbképzésen. Mit ajánlotok, ami piacképes és olyan fizetést ad, amiből valóban meg lehet élni?
Figyelt kérdés
(Vidék, nem Bp)2023. szept. 17. 21:40
2/5 anonim válasza:
Nem értem mit szüttyögnek annyit az óvónők a fizetésük miatt. Az óvoda csupán gyermekmegőrző ezért a munkáert ennyi pénz jár. Bezzeg a tanárok,akik valódi tudást adnak át a diákoknak ők valóban megérdemlik a magasabb fizetést.
3/5 anonim válasza:
Na a #2 válaszolónak sincs túl sok köze a korszerű óvodapedagógiához és a korai fejlesztéshez. Egy lebutított, száz éve idejétmúlt sztereotípiát lát csak maga előtt.
Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva: ha nem idegen számodra az, hogy egész nap számokkal dolgozz egy számítógép előtt, én a helyedben megpróbálnék egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot. Elég sok a könyvelő, és nem könnyű egy frissen végzett magánvállalkozónak betörni a munkaerőpiacra, de ha sikerül, akkor abból szépen meg lehet élni.
4/5 anonim válasza:
Én egy multinál dolgozom, nálunk egy volt óvónő a titkárnő most, MS office alapok és angol nyelvtudás kellett a pozicióhoz. Kb. a 2x-ét keresi most saját elmondása szerint.
5/5 anonim válasza:
Mennyit keres egy ovono?
Hany ev tapasztalattal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!