Ha én 11.ben kimegyek cserediáknak egy évre, és újra kezdem az évet ez miatt, akkor nem vesznek fel egy jogi egyetemre se, és akkor ezt bukásnak ítélik?
10.es vagyok, de úgy néz ki nem fog sikerülni ez a cserediák dolog, de megfordult a fejembe, hogy ha jövőre mennék... viszont ugye a akkor már vannak faktok is... és könnyebb készülni fakttal az érettségire mint "otthon" egyedül és még van akkor az osztályozóvizsga az egész éves anyagokból ha visszajövök...
az hogy ha most kellene majd év végén azt simán megcsinálnám... de jövőre az érettégire is készülök már, és könnyebb úgy elcsúszni vagy azzal vagy ezzel...
Jogi egyetemre tervezek menni és azért is szeretnék kimenni külföldre mert akkor biztos le tudnék tenni egy emeltfokú nyelvvizsgát és érettségit angolból mert csak a beszéddel vannak gondok. Szinte majdhogynem lebénítja a félelem az agyamat amikor angolul kell beszélnem. Ezért mennék ki. De ez most nem is olyan lényeges...
Mindenképpen újra kellene járnom a 11.et ha akkor megyek ki cserediáknak?Ez mellett ha mégsem kellene újra járnom, és elfogadnák az ottani jegyeimet, akkor az hogyan befolyásolná a krediteket a jogira...?
Ne haragudj, de ilyen helyesírással szerintem felejtsd el a jogot. Alig lehet érteni amiket írsz.
Cserediáknak kimenni pedig több millió forint, pláne az angol nyelvterületekre. Ez nem így megy, hogy csak kimész és kész.
Azt ajánlom hogy tájékozódj magadtól, nézz utána mindennek alaposan, mert szerintem nem nagyon vagy képben sem az érettségi sem a cserediákság menetével.
Bocsáss meg, hogy nem figyelek ilyen tessék-lássék platformokon.
Nagyon sajnálak, tényleg. Hogy egy érdeklődő kérdésre nem hogy válaszolni nem tudsz, hanem inkább lehuzod a másikat. (Ha nem tudsz válaszolni akkor sincs baj, csak azzal van hogy ezt azzal helyettesíted, hogy ocsárolod a másikat...)
Igen nem sokat tudok az érettségiről, mert még nem tartok ott. De azt mindenki elmondta, hogy számítanak a jegyek. Vagyis nem annyit mint az éretségi, de azzal is kap pontot az ember. Mindenhol ott van hogy az érettségi pontját és az elmúlt 2 év jegyeit kell vinni... mármint a kötelezőket, és egy választottat, vagy valahogy így...
"Ez nem így megy, hogy csak kimész és kész."
Képzeld... tudom.
Azért is írtam, hogy nem fog összejönni most.
Vannak viszont olyan dolgok mint például amit a kerdésembe megfogalmaztam amire nem add választ az adott cserediákprogram honlapja.
Köszönöm hogy válaszoltál, de nem nagyon tudtam értekelni.
Viszont javaslom próbálj meg azért válaszolni egy kérdés alá, mert tudod a választ, nem azért, hogy kiéld a rosszindulatod. Ezt nem sértésből vagy bármi más sértő szándékból írtam.
Nem nem tudtam válaszolni, hanem felhívtam a figyelmedet arra, hogy nehezen értelmezhető a kérdés, éshogy hiányos a tájékozottságod a témában. Ha ez egy tessék lássék platform, akkor nem értem miért itt érdeklődsz, vannak ennél hitelesebb források is.
Én is voltam cserediák, már egyetemre járok. Végicsináltam ezt amit kérdezel, szóval van fogalmam a témáról. A választ már előttem leírták. Osztályzó vizsgát kell tenned, vagy évet ismételned.
Azt pedig hogy rosszindulatú vagyok, kikérem magamnak.
Kikérheted magadnak de attól még az vagy.
Attól még igenis rosszindulatú vagy, mert egy olyan ember próbálsz le minősíteni a akiről még azt sem tudod hogy fiú vagy lány.
Én is órákat vagy akár éveken át vitatkozhatnék arról, hogy itt ezen az oldalon milyen sok embernek nem jó a helyesírása. De képzelt mégsem teszem. Én nem figyelek arra úgy egy ékezet most hol van vagy egy vessző vagy akármi mást nem mert nem érdekel. Ha valaki akar válaszolni akkor az majd fog és nem azt fogja nézni hogy jó helyen van most egy vessző. És tudod én sem azt nézem a kérdésekben, hogy nyelvtanilag helyes. Hanem azt nézem hogy tudok válaszolni vagy nem.
És hogyha te ez már végigjártuk ezt az utat akkor valószínűleg idősebb vagy mint én mégis benned van ez a megítélés méghozzá vakon.
Ügyes vagy jó oké megcsináltad én ezt elismerem, es le a kalappal De attól ugyanúgy rosszindulatú, vagy mással vagy legalábbis velem... mert így könnyebül meg a lelked hogy a másikat valamilyen szinten megalázott nagyon nagyon sajnálom hogy ilyen a hozzáállásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!