Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért azok az emberek hangozta...

Miért azok az emberek hangoztatják habzó szájjal a büfészakos titulust szakokra, akiknek még egy /büfészakot/ se sikerült elvégezni?

Figyelt kérdés

Sok helyen találkoztam már ezzel, fórumon is, ahol habzó szájjal nyomják az arrogáns, kicsinylő dumákat szakokról, aztán jönnek azzal, hogy kőművesnek bezzeg milyen jó volt tanulni mert 3x annyi a fizu.

Ez valami komplexus kompenzálása vagy önmaguk győzködése?

2023. szept. 17. 16:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%

#20 Ugyanazt folytatod tulajdonképpen, úgyhogy szerintem felesleges ezt a beszélgetést tovább húzni.

Egyébként 30 éves vagyok, programtervező matematikus. Ezt már nem neked írom, hanem akik olvassák esetleg később. Na szóval nem tudnék elvégezni egy teológia szakot például. Akit ez felzaklat, azzal nem tudok mit kezdeni.

júl. 21. 23:34
 22/25 anonim ***** válasza:
28%

Kérlek ne haragudj, de nekem olybá tűnik, hogy te egy kissé zaklatott személyiség vagy.

Rajtad kívül itt senkit sem zaklatott fel semmi.

júl. 22. 14:47
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
#22 Harmadjára sem haragszom :-)
júl. 22. 15:32
 24/25 anonim ***** válasza:
71%
Igazàn köszönöm 😇
júl. 22. 18:14
 25/25 anonim ***** válasza:
28%
Teológiai 🤣
júl. 23. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!