Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért azok az emberek hangozta...

Miért azok az emberek hangoztatják habzó szájjal a büfészakos titulust szakokra, akiknek még egy /büfészakot/ se sikerült elvégezni?

Figyelt kérdés

Sok helyen találkoztam már ezzel, fórumon is, ahol habzó szájjal nyomják az arrogáns, kicsinylő dumákat szakokról, aztán jönnek azzal, hogy kőművesnek bezzeg milyen jó volt tanulni mert 3x annyi a fizu.

Ez valami komplexus kompenzálása vagy önmaguk győzködése?

2023. szept. 17. 16:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
#10 Én nem tudnám, pedig jó vagyok nagyon a szakmámban (#9-es vagyok).
júl. 14. 00:04
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Kérlek, ne haragudj, de úgy vélem, hogy érintett vagy ebben a büfé témàban, valamint élek a gyanúperrel miszerint te nem vagy mérnök.
júl. 14. 22:44
 13/25 anonim ***** válasza:
43%

#12 Nem vagyok érintett, mivel humán tárgyakból mindig is borzalmas voltam, 2-es 3-mas szinten mozogtam. Mindig kínlódtam vele, hogy valami elvont hülye témában kipréseljek magamból 2 oldalnyi szöveget 45 perc alatt.

Ezzel szemben a matek és a fizika logikus és könnyű. Nem kell hozzá magolni és memorizálni hülyeségeket. Persze aki csak a képleteket magolja, és nem érti meg a logikáját, nem vezeti le, hogy hogy állt elő a képlet, csak próbálja alkalmazni, annak ugyanolyan nehéz a matek/fizika szerintem.

Egyszer történt egy rémisztő dolog velem. Az alma materemben voltam valami miatt és hamarabb érkeztem, ezért úgy döntöttem, hogy beülök egy kis időre egy elektronika előadásra. A hölgynek az első előadása arról szólt ebben a témában, hogy milyen anyagokat használtak az ősi civilizációkban... Nem hittem a fülemnek, konkrétan letolt egy történelem órát elektronikán.

júl. 15. 19:50
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

Egy tini fogalmaz így mint ahogyan te most.

Sajnos manapsàg sem a fizika sem pedig a matematika oktatàs nem olyan mint akàr 20 éve.

Ez csupàn magyarázkodás amit te itt leírtàl.

Nem hinném, hogy te ezekből a tàrgyakból valóban kiemelkedő lennél.

Itt minden ellenőrizhetetlen, bàrki bàrminek kiadhatja magàt.

júl. 16. 23:20
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
#14 Végülis nekem mindegy, hogy mit hiszel velem kapcsolatban. A sztorit pedig több száz hallgató is meg tudja erősíteni, ha olvassák. A tanárnő nevét nem írnám le, de még mindig tanítja azt a tárgyat. Remélem már változtatott az előadásanyagon :-)
júl. 17. 01:20
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy bő lére eresztett siràm #15 🤣
júl. 18. 07:13
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
#16 Komplexusos vagy?
júl. 19. 08:24
 18/25 anonim ***** válasza:
28%
Ez hogyan jött ki te "mérnök" ???🤣
júl. 20. 22:03
 19/25 anonim ***** válasza:
43%
#18 Csak a vehemens ellent mondásod, meg a lekicsinylő jelzők miatt kérdezem. Mintha az eddigi életed legfőbb teljesítménye kérdőjeleződne meg, ha igazat mondok. Legalábbis így érzem az eddigiekből.
júl. 21. 01:01
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj, de amiket és ahogyan írsz az valóban arra utal, hogy egy éretlen és kevésbé képzett személy vagy.

A tanàrnénis sztori, a megfogalmazàs módja, valamint ahogyan megpróbàlod elhitetni miszerint te milyen jó vagy a szakmàdban.

Inkàbb kelted egy zaklatott tini benyomàsàt mint egy érett személyiségét.

Azok szoktak ilyeneket írni képtelenek elfogadni önmagukat akàr a külselyük, akàr az intellektusuk kapcsàn.

Igen, ezen a platformon nyilvàn mindenki azt mond amit szeretne.

Kevés kivételtől eltekintve mindenki àtmegy ezen.

júl. 21. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!