Jobban járnék egy középszintre készülő csoporttal?
Ha a középszintű erős % a célod, akkor nem kell emeltre készülnöd, mert nagy az eltérés a középszint és az emelt között.
Ha az egyetemen nem akarsz bukdácsolni a matekos tárgyakból, akkor készülj emelt szintre és tedd le középen. Nekem elég sok matekos tárgyam van, nagy arányú belőle a bukás, mert az egyetemi oktatók többsége nem tanít rendesen, szerintem nem is képes rá (hiszen nem pedagógus). Én nem bukdácsolok, 4-es vagy 5-ös vagyok belőle, de van egy felsőbb éves valaki, aki heti 4000 forintért elmagyarázza a főbb dolgokat és aszerint haladok. Korábban ő is ennél az oktatói gárdánál vizsgázott.
A szomorú az, hogy emellett bőszen olvasom a szakirodalmat, az aktuális szakirodalmat, mert az egyetemen tanított elképzelések már 25 éve is meghaladottnak számítottak (leszámítva néhány lelkes oktatót, akiknek nagyon hálás vagyok).
Röviden: ha egyetemen nem akarsz bukdácsolni, akkor az emelt anyagot már most el kell kezdeni tanulni. Ha inkább egy biztosan erős középszint a célod, akkor menj át másik csoportba. Középszintet elég egyszerű megírni, ha van 1,5 éved készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!