Most mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész kiskorom óta képzőművészettel szerettem volna foglalkozni be is jutottam egy ilyen szakgimibe. Nagyon sokat gyakoroltam.El is értem kisebb nagyobb sikereket. Viszont most valahogy nincs kedvem az egészhez. Értelmetlennek és hazugnak érzem az egész művészeti világot. Magamat pedig teljesen tehetségtelennek. Ráadásul semmi máshoz nem értek. Igazán még ehhez se. Egy semmirekellő vagyok. Már hányingerem van ezektől a szavaktól minthogy: "művészet" meg "kreativitás". Elegem van az egészből. Hülye vagyok,nem tudok kommunikálni, lassú az agyam, nincs bennem semmi gyakorlatiasság. És most már célom sincs. Most nem tudom mit tegyek. Hogy fogok így megélni? Szeretnék művészettel foglalkozni de nem ilyen erőltetett módon.
2023. aug. 30. 13:38
 1/3 A kérdező kommentje:

Meg aztán mindenki művész akar lenni ugyebár...

Emiatt is hülyeségnek tartom az egészet.

2023. aug. 30. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Képzőművészettel kapcsolatos végzettség semmit nem ér a munkaerőpiacon, inkább örülj neki hogy időben ráeszméltél mielőtt elvégzel egy értéktelen művészeti büfészakot és éhendöglesz.
2023. aug. 30. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Művészettörténész?
2023. aug. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!