Mennyire nehéz a repülőmérnöki képzés?
Néztem a tantervet(Debreceni Egyetem), eléggé sok olyan tárgy van ami nehéznek tűnik. Meg ugye elég drága is, amit nyilván diákhitelből finanszíroznék, de azzal meg az a "baj", hogy nem tudom mennyi idő alatt tudnám visszafizetni.
Úgyhogy ha bárkinek bármilyen tapasztalata van, éppen ezt tanulja, esetleg már befejezte és bármi hasznos információval/tanáccsal tudna szolgálni azt megköszönném:)
Kedves második!
Köszönöm:) Engem a repülés része érdekelne, de nem reál beállítottságú vagyok és ezért kérdeztem, de így valamivel azért gondolom nehezebb lenne:)
Nehezebb lenne igen, de ahogy írtam, ha kitartóan és céltudatosan csinálod, hajlandó vagy mindent (is) ennek alárendelni, akkor teljesíthető.
Viszont ha a repülés része érdekel, akkor sem kifejezetten a DE-t ajánlanám. A Nyíregyi jobb választás szerintem, egyrészt az ő gyakorlati partnerük, a Tréner kft talán a legtapasztaltabb kiképző cég, másrészt az egyetemi oktatás is magasabb színvonalon zajlik. Emellett a DE-n kapsz type rating-et is, ami miatt jóval többe is kerül. Ezt feleslegesnek mondanám, mivel később ha felvesznek, a cégnél is meg tudod csinálni és később vonják a fizetésedből, nem kell annyi diákhitelt felvenni. Illetve ha olyan céghez vesznek fel ami másik típussal repül, akkor megint csak feleslegesen fizetted ki a type ratinget...
Ertem:)
Nagyon köszönöm a hasznos valaszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!