Aszmásan lehetek pilóta?
Figyelt kérdés
Gyerek korom óta szeretnék az lenni de sajnos aszmás vagyok és sehol se találom a választ
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat
2023. aug. 29. 20:17
2/7 anonim válasza:
Nem azonnali kizáró ok, nagyban függ attól hogy mennyire súlyos és mik az előzményeid a betegséggel, lehet hogy az orvos engedi a képzést elvégezni. Utána meg attól függ hol akarsz elhelyezkedni, egyéni szabályozások vannak.
3/7 anonim válasza:
Hogyan lehet, hogy gyerekkorod óta vagy asztmás, de nem tudod, hogyan kell leírni a nevét a betegségnek? ...
4/7 anonim válasza:
Nem lehetsz. Bár az komoly feladat.
6/7 gungasam válasza:
Félreütésről még nem hallott senki? Itt nem nyelvhelyességi oktatásra van szükség! Én is elütök néha egy-egy billentyűt és bizony van, hogy későn veszem észre!
7/7 anonim válasza:
Valóban, a kulcsszavaknál jól írta.
Megkövetem magam.
Egyébként nem elütötte, hanem kihagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!