Őszi érettségire is sokan szoktak jelentkezni? Teljesen ismeretlen gimiben lenne az érettségi, tartok is tőle, mivel 29 éves vagyok.
Figyelt kérdés
A 12. osztályom megvan, csak a vizsga hiányzik. De évek teltek el, és most jutottam el oda, hogy a változtatások előtt megpróbálom. Tudom, nem reális az, hogy kb. 2 hónappal az érettségi előtt most mindent megtanulok, de nem célom tovább tanulni egyetemen, ezért a kettes jegy is jó, csak legyen meg, hogy egy kozmetikus sulit meg tudjak csinálni. Szerintetek totál esélytelen a dolog?2023. aug. 25. 10:57
1/4 anonim válasza:
Nem reális. Kizárt, hogy menjen.
2/4 anonim válasza:
Nem esélytelen, ha van egy természetes inteligenciád és szorgalmad.
Javaslom csináld meg az érettségi tantárgyaidból az elmúlt 5 év összes feladatsorát.
4/4 A kérdező kommentje:
#1. Láttam már olyat, hogy úgy tett sikeres vizsgát valaki, hogy egy kukkot sem tanult soha, hiába járt iskolába.
#2. Köszönöm. Úgy gondolom, nem sok idő az a két hónap felkészülni, de minden anyagom megvan, ki vannak dolgozva a témakörök, tételek. Még ha nem is az összes tantárgyból sikerülne, jövőre megcsinálnám a többit. Jövő héten megyek be a suliba, kiváncsi leszek. Izgulok, félek ugyanakkor. Tök öregnek érzem magam. 😅
2023. aug. 25. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!