Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 2023-as pótfelvételin van még...

2023-as pótfelvételin van még olyan ember rajtam kívül, akinek nem számoltak a diplomájából pontot csak az érettségiből?

Figyelt kérdés
Bejelöltem, hogy diplomával rendelkezem, viszont nem töltöttem fel azt a jeletkezéskor…mivel ugyan arra az egyetemre jelentkeztem (SZTE)

2023. aug. 18. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell diplomát feltölteni, én is csak bejelöltem, hogy van, aztán ők már intézik a többit. Én SZTE-s diplomával jelentkeztem BGE-re, megvan már a pontszámom, és valóban annyi is, amennyit eredetileg gondoltam.
2023. aug. 18. 13:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor most mit tegyek? Hívjam fel a TO-t?
2023. aug. 18. 13:33
 3/14 anonim ***** válasza:
7%
#2 Mi az hogy fel hívd-e a TO-t? Mi köze a pontszámodhoz? Milyen büfészakot végeztél el ha ennyit sem tudsz hogy a TO-nak semmi köze a pontszámításhoz, azt a felvi.hu ügyintézői számítják központilag...?
2023. aug. 18. 13:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A TO-nak semmi köze a felvételi eljáráshoz.
2023. aug. 18. 13:58
 5/14 anonim ***** válasza:
13%

Szóval nem töltötted fel a szükséges dokumentumokat ezért nem tudtak az alapján pontot számolni? Ebben az esetben nincs mit tenni, ez teljes mértékbena te hibád volt sajnos. Ha nincs elég pontod az érettségiből, akkor újra kell jelentkezned legközelebb.

[link]

2023. aug. 18. 14:49
 6/14 anonim ***** válasza:
12%

"Bejelöltem, hogy diplomával rendelkezem, viszont nem töltöttem fel azt a jeletkezéskor"

Akkor majd jövőre feltöltöd drága fiam

2023. aug. 18. 14:54
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
#5 #6 Okoskodtok itt hatalmas arccal, de még mindig nem kell diplomát feltölteni. Nem tudom, ezt miért nem sikerül felfogni, nem olyan nehéz.
2023. aug. 18. 14:57
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Igazad van, tényleg megváltozott már a rendszer és félreérthetően fogalmazott csak az eduline. Ebben az esetben viszont nem értem a kérdés okát, mert a kérdező is arra utalt, hogy a dokumentum hiánya miatt nem számolhatták neki a pontokat. Miközben valószínűleg csak több pont járt neki az érettségi alapján.
2023. aug. 18. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem a diplomám általi pontot írja egyelőre a rendszer, pedig számomra is kedvezőbb lenne úgy, és be is számítható a diplomám az általam jelölt szakon. Jövő hét közepéig várok, hátha átírják, ha nem, akkor megkeresem a felvit.
2023. aug. 18. 15:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a felvi ügyfèlszolgálatát keresd fel e-mailben vagy telefonon.
2023. aug. 18. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!