Egy ev alatt hany nyelvvizsga lehetseges 0 szintrol?
Figyelt kérdés
Szeretnek kihagyni evet es inkabb nyelveket tanulni egyetem elott, mert nem tudom egyetem mellett h tudnam kimaxolni ezt munka mellett.
Nemetet regen anyanyelvi szinten beszeltem, annyira nem hasznaltam kb 8-10 eve h kikopott teljesen. Angollal baratsagban vagyok, de ilyen gimis, sorozatnezos szinten. Ezeket szeretnem B2 szintre hozni+ egy spanyolt B2-t rakni az agyamba 0 szintrol. Szerintetek ez egy ev alatt menne?
2023. aug. 16. 17:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem a németre meg az angolra gyúrj rá, a spanyollaal meg ráérsz.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a német reális lehet, a spanyol 0-ról B2 szinte lehetetlen. Ahhoz több év kell tapasztalatom szerint. Én a helyedben egyszerre csak egyre koncentrálnék, mert nagyon nehéz 3 nyelvvel foglalkozni egyszerre, gyorsan belezavarodnál.
3/6 anonim válasza:
"Nemetet regen anyanyelvi szinten beszeltem, annyira nem hasznaltam kb 8-10 eve h kikopott teljesen."
Ilyen nincs, te vagy soha nem tudtál németül anyanyelvi szinten vagy értelmi fogyatékos vagy. Egy nyelvet nem tudsz elfelejteni ha anyanyelvi szinten vagy belőle.
4/6 Thunderfairy válasza:
Egy év alatt még az angol egymagába se fog menni. Így lesznek azok akiknek papirjuk van róla de tudásuk nincs.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as! Ha nem hasznalod nagyon sok evig igen:) ismerek olyat, aki 16 eves koraban kikerult Nemetorszagba, addig csak magyarul beszelt, semmi magyar nem volt mellette, nem hasznalta es 40 evesen mar kb semmit sem tud magyarul:) sajat tapasztalat hianyaban nem beszelnek:) kerdesembol latszik h kb 18-19 eves lehetek…. 8-10 eves koromig napi szinten beszeltem csaladdal a nemetet, ott eltem, szulettem stb, de ugy h meg nemet tv t sem nezek teljesen kikopott
2023. aug. 16. 20:42
6/6 A kérdező kommentje:
Tobbieknek koszi! Az elso ket nyemvre fogok fokuszalni, aztan majd johet a spanyol!:)
2023. aug. 16. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!