Lehetséges-e a C1 angol nyelvvizsga?
Nem rosszból, de én lebeszélnélek róla, mert az, hogy mióta tanulod a nyelvet, önmagában nem garantál semmit. Írj egy szintfelmérőt és tölts ki mintafeladatsorokat, hogy meglásd, hogy is állsz most, mire kéne ráfeküdnöd. De szerintem másfél hónap nem elég arra, hogy B2-ről C1-re juss. Ne az legyen belőle, hogy két szék közt a pad alá esel, érted.
Tematikus szókincset én a Színes kérdések és válaszok könyvből tanultam, ennek van mindenféle szintű változata. Ezen a szinten nem sok nyelvtani újdonság van, csak nagyon magabiztosan és helyesen kell használni változatos szerkezeteket, és jóval szélesebb témakörökben kell tudni otthonosan mozogni. Szóval itt szerintem az a fontos, hogy olvass, nézz eredeti angol tartalmakat, hogy ragadjon rád.
"nézz eredeti angol tartalmakat"
Végre egyszer nem azt írja valaki, hogy sorozatokat... :) Igazad van!
Kedves 1.kommentelő!
Köszönöm az ésszerű és logikusan felépített válaszodat és a tanácsokat is, mindenképpen elgondolkodom rajta.😊 :)
"Én azt hittem, hogy menni fog nekem a C1, mivel a mellékelt példafeladatsor ment."
Hát aki csak egy feladatsort tölt ki, az elég nagyot kockáztat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!