Biztonságtechnikai mérnöki alapképzési szak, információbiztonsági specializációjáról lehet menni kiberbiztonsági mérnöki mesterszakra?
Ez túl specifikus kérdés, hívd fel az egyetemet vagy írj nekik emailt, ilyenkor tényleg ez a legjobb megoldás és a legbiztosabb is. Tudom ez sem válasz a kérdésedre, de ne valami random gyakoris válasz miatt szívj később, hogy majd nem mehetsz mesterre.
Egyébként már csinálod az egyetemet/most kezded vagy még tervben van? Ezen a területen dolgozok, így lehet tudnék pár kérdésedre esetleg válaszolni.
Elsővel ne foglalkozz, blue team nem programozik, max scripteket ír. A hálózatok menjenek nagyon, az viszont egy lényeges rész és teljesen elvárt alap.
Első vagyok: Ebből nem úgy tűnik nekem, hogy nem kell érteni mélyebben a programozáshoz, de én hiszek ha 3-asnak ha tényleg ebben dolgozik. Kicsit laikusként fura nekem, hogy tulajdonképpen olyan tárgyakat láttam a tantervben, amivel nem feltétlen szerez mély tudást programozás területén, de ha nem minden munkakörben szükséges akkor hülyeséget mondtam. Egyébként szerintem tudsz jelentkezni majd, ha akarsz. Dobsz egy email-t a sulinak szerintem pár napon belül kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!