Vihetem így valamire?
Sziasztok,
Még régebben egy pedagógiai szakszolgálatnál vizsgáltak, és ott szerepelt iQ teszt is.. Már akkor is elvette minden önbizalmamat az akkori eredmény. ( Végül kiderült, hogy sni-s vagyok, és tanulási zavarom van)
Most kitöltöttem a Mensa-sat, és 76 lett.(Hasonló a szakszolgálatos eredményhez) Persze volt benne 2-3 számot tartalmazó logikai feladat is, én pedig enyhén diszkalkuliás vagyok, tehát ez nem annyira ment, de ez is bele lett számolva.. Viszont most megijedtem. Tényleg ilyen hülye lennék, hogy csak ennyi? Mondjak le mindenről? Ilyet felejtsek is el, hogy jogi, orvosi, PhD, bármi, ahol nagyon okos emberek vannak? Rengeteg akaraterőm van és szorgalmam.. Vagy csak én fújom fel ezt ennyire, és egy iQ teszt nem befolyásol semmit? Hiszen olvastam, hogy valaki autizmussal lett orvos… akkor gondolom csak nem lehetetlen.. Már amennyire igaz.
Borzalmasan érzem most magam. Rengeteg tervem és vágyam volt, de most egy retardált valakinek érzem magam.
Abszolút nem vagyok büszke magamra, mert felvesznek ,sőt..
És igen, a ponthatárokat megnézve nekem csak kettővel lett kevesebb, mint ami Pestre kellett volna. Vidékre felvettek volna, de nem tudtam az anyagiak miatt megoldani. Mindegy, nem veszekszem. Majd lesz valahogy. Köszönöm a véleményeteket!
Tartok kicsi update-et ennyi idő után, mert lehet, valakinek tanulság lesz. Végül kiderült, hogy benéztem, és nem is a Mensa-sat töltöttem ki, hanem valami névtelen cuccot.. Ami 300Ft-ba került, majd pár nappal rá levontak 15.000-et a kártyámról. Most harcolok a pénzemért.
Utánaolvastam ennek az iQ tesztes oldalnak, és mindenkinek ilyen 70 körüli eredményt adott ki, szóval jó hír, hogy nem vagyok olyan hülye, mint amit a teszt bekamuzott:D
ez volt az egyébként: [link]
itt meg a vélemények róla:
szóval ennek sose dőljetek be, mert lehúzás, és rendes eredményt sem ad.
akkor most már kipróbálhatod a mensásat is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!