Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem akarok gyógyszerész lenni...

Nem akarok gyógyszerész lenni mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem vettek fel az orvsira csak a gyógyszerész szakra. Orvos akarok lenni, undorodok a puszta gondolattól, hogy egyszer egy patikában kell majd dolgoznom. Jövőre újra akarok érettségizni bioszból és kémiából. Nem akarom elkezdeni a képzést, mert félek, hogy a vizsgák mellett nem fogok tudni felkészülni a májusi érettségire. A szüleim viszont azt akarják, hogy elkezdjem, mert félnek, hogy jövőre sem vesznek fel az orvosira.

Nem tudom, hogy mit tegyek teljesen tanácstalan vagyok. Mit javasoltok?

2023. aug. 3. 00:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

De minek jelentkeztél egy olyan helyre amit utálsz? Nem gondoltál bele abba hogy mi lesz ha felvesznek?

Most valakitől elfoglaltad a helyet aki oda akart menni + ha elkezded akkor az kb olyan mintha félévet pazarolnál hisz úgyis abba akarod hagyni.

Megértem hogy ez szar és hogy nem akarod de ezt végig kellett volna gondolnod jobban

2023. aug. 6. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Őszintén szólva, olyan alacsony volt a ponthatár a gyógyszerészetire, hogy nem igazán valószínű, hogy elfoglalta a helyet bárki elől, aki igazán akarta és a szükséges alaptudást is megszerezte hozzá.
2023. aug. 7. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
71%
Hello.Írtam privátot. Én azt tudom javasolni, hogy dolgozz valahol részmunkaidőben mellette pedig készülj fel újból az érettségire. Hosszabb kifejtést írok privátban.
2023. szept. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!