Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ajánlanátok olyan egyetemet,...

Ajánlanátok olyan egyetemet, ahol az óvodapedagógiai képzéshez nem szükséges az éneklés felvételikor? Levelezőn persze

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 19:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A csecsemő és kisgyermekgondozóim már megvan, viszont ezzel nincs hol elhelyezkednem, egyetlen szabad álláslehetőséget sem találtam, csak óvónőit sajnos
2023. aug. 2. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Küldd el az önéletrajzodat sok bölcsinek. Bár nem tudom, merre laksz, de ha nagyobb városban, akkor biztos lesz egy, ahol hiány van :)

Melyik egyetemen végezted el a csecsemőt?

2023. aug. 2. 12:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Nappali okj-n végeztem el.
2023. aug. 2. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol van alkalmassági, csak van ahol szigorúbbak (pl ELTE). De azért nem magánénekes szakra felvételiztetnek. Inkább a logopédiai részen szoktak elutasítani több embert, az éneken csak ritkán, ha ritmikailag jó és kb elfogadható hangon énekel már alkalmas. Melyik egyetemen próbáltad?
2023. aug. 4. 19:03
 15/16 A kérdező kommentje:
A nyíregyházin próbáltam, én sem számítottam ilyen magasszintű elvárásokra pont itt...
2023. aug. 5. 08:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajna az éneket mindenhol komolyan veszik, mivel ugye Kodály országa vagyunk és bár ő maga valószínűleg forog a sírjában, amikor látja, mi lett az elgondolásaiból, a nevét remekül rá lehet húzni mindenre is, aminek köze van Magyarországon a zenéhez, Bartókéval egyetemben. Egyébként én is ezért nem lettem óvónő, kicsi hangterjedelmem van, amin belül tisztán tudok énekelni és a hangom se rossz, viszont a kisgyerekeknél minden életszakaszban megvan, hogy milyen hangmagasságban tudnak pontosan utánozni, mekkora a hangterjedelmük, ilyesmi, így ezt amiatt veszik szigorúan, hogy úgy énekelj a gyerekekkel, hogy ők is tudjanak kapcsolódni benne hozzád. Illetve a gyerek utánzással tanul, így ha hamis éneklést hall az oviban, azt fogja továbbvinni, ami nem minden gyereknél probléma, akkor lehet ebből gond, ha az illető gyerkőc mondjuk korán kiemelkedő zenei tehetséget mutat és ezzel menne tovább ének tagozatos iskolába, ahová az óvodából hozott hamis éneklés miatt nem kerül be.
2023. aug. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!