Ha 2 félévet passzíváltam az egyetemen akkor ha egyetemet váltok kezdhetek passzív félévvel?
Figyelt kérdés
Tavaly felvettek egyetemre de nem oda ahová igazán szerettem volna. Végül magán jellegű okok miatt passzíválnom kellett 2 félévet. Idén újra felvételiztem és felvettek az áhított szakra de mint utólag kiderült számomra szeptemberben nem tudnék még kezdeni. Megéri így beiratkozni? Lehet ilyen esetben még passzíválni?
(ugyanaz az egyetem csak másik karon másik szak)
Előre is köszönöm a válaszokat.
2023. júl. 31. 01:30
1/2 anonim válasza:
Az első félévet tudod passziváltatni (ez általában speciális dékáni engedélyhez kötött). Ehhez viszont először be kell iratkoznod.
Az új karon senkit se fog érdekelni, hogy előzőleg mit csináltál, szóval tudsz passziválni.
2/2 anonim válasza:
Jó, hogy ilyen megfontolt emberek szedi el a helyet attól, aki tényleg tanulna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!