Hogy működik a halasztás?
Figyelt kérdés
Felvettek a BGE-re, viszont az első évemet halasztani szeretném. Úgy hallottam, hogy a beiratkozás idén online lesz, és tudom, hogy először be kell iratkoznom, hogy létre jöjjön a jogviszony, viszont így hol tudok kérvényt, a kellő dokumentumokat igényelni ahhoz, hogy halasztani tudjak? Ehhez be kell mennem az iskolába vagy online is van valahol valami dokumentum (mert én nem találtam)?2023. júl. 29. 16:07
1/7 anonim válasza:
Egyátalan engedik a halasztást? Sok helyen nem engedik meg hogy az első félév passzív legyen.
2/7 anonim válasza:
Egy évet nem tudsz halasztani. Egy félévet igen, de akkor is van olyan egyetem amely nem engedi egyből az első félévet passzívan - vagy csak kifejezetten dékáni speciális engedéllyel.
Ha nem akarsz idéntől egyetemre menni akkor miért felvételiztél idén? Még egy barom aki elveszi a helyet sokaktól...
3/7 A kérdező kommentje:
Utánanéztem és lehet halasztani
Azért szeretnék halasztani, mert szeretném megcsinálni a technikusit, de tudom, hogy jövőre megváltozik a felvételi rendszer ezért még idén jelentkeztem
2023. júl. 29. 16:37
4/7 anonim válasza:
"Utánanéztem és lehet halasztani"
Hol néztél utána?
5/7 A kérdező kommentje:
2023. júl. 29. 16:51
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy csak úgy nem engedik, dékáni kérelemmel lehet első félévben passzíválni.
7/7 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy kell a kérelem, de ez csak formális dolog, mindig meg szokták engedni, hacsak nem valami abszurd kérelmet nyújtanak be.
2023. júl. 29. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!