Gepeszmernok BSc utan villamosmernok MSc mennyire eles valtas?
Figyelt kérdés
Tudom nem szokvanyos valtas, de a jarmumernoki es hasonlo teruletek annyira nem foglalkoztatnak. Van esely igy elvegezni? Milyen parositas ez szerintetek? Kreditjeim ha minden igaz meg lennenek hozza.Mit gondoltok? Erdekel ez a terulet, de felek belevagni.2023. júl. 28. 23:59
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg mechatronika MSc lenne a jobb opcio?
2023. júl. 29. 00:02
2/3 anonim válasza:
Most mechatronika vagy a villamosmérnök érdekel? Netán kitalálod hogy az orvosi mégjobban érdekel?
Ha komolyan gondolod és kellő motivációd van, valamint hajlandó vagy venni a fáradtságot és pótolni a törzstárgyakat amiket BSc hallgatóknak oktattak de te lemaradtál róla, akkor (jó eséllyel kis csúszással) de elvégezhető. Csak az nem úgy szokott kezdődni hogy esetleg ez meg az jobb opció-e hanem céltudatosan az adott MSc-t jelöli meg a BSc hallgató, mert a képzés során kialakult benne egy határozott elképzelés a jövőjével kapcsolatban...
3/3 A kérdező kommentje:
Azert a mechatronikai mernoki meg a villamosmernoki kozott nincs akkora kulonbseg, mint egy orvosi es jogasz kozott, ezert kerdeztem...A bemeneti kovetelmenyekben is rengeteg hasonlosag van es mindketto informatikara es elektrora epul. Egyebkent koszonom a masodik felet a valaszodnak. Meg palyavalasztas elott is szemeztem a villamosmernokivel,de vegul gepesz lettem amit nem bantam meg mert konnyen tudtam szerezni vele munkat es elvezem is, de a legtobb jobban fizeto pozicioban kovetelmenykent szerepelnek a villamos ismeretek, amit egy gepeszmernok kepzesen nem kap meg a hallgato.
2023. júl. 29. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!