Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mik a legjobb felsőoktatási...

Mik a legjobb felsőoktatási szakok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy főiskolán,egyetemen melyek azok a szakok amiket érdemes választani? Gondolok ezalatt arra hogy,mik a legjobban fizető szakok,és a legkeresettebbek.Nem szeretnék valami haszontalan büfé szakra menni. 2 év múlva érettségiztek és azon gondolkodtam hogy milyen szakot kellene választani ami anyagilag megéri és keresett is itthon. Az is érdekelne hogy az adott szakon kb mennyit lehet keresni. Személyes tapasztalatok is jöhetnek.

Egyébként borsodi vagyok tehát az erre a régióra vonatkozó adatok is érdekelnek.

25/f

2023. júl. 26. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a téma, az én fiam harmadéves gimis egy 5 évfolyamos

nyelviben,és nagy bajban vagyunk,mert semmilyen elképzelése sincs.

Szorgalmas de zárkózott,jó agya van de kicsit lassú.Nyelvek és matek amik jól mennek neki.Egyáltalán ha nem full kitűnő,csak olyan 4.3-4.5,

akkor érdemes egyetmre-főiskolára mennie?

Ha a nyelvi vonalat erősítené,ahhoz milyen sulit ajánlanátok?

2023. aug. 29. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
mivel borsodi vagy: orvosi képalkotó (ETK)rohadt nehéz, de jól tudsz vele keresni. Fōleg németeknél
2023. aug. 29. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

8. "Vállalkozóként, meg a mai technológiát felhasználva neten kereszrül, akárhol kereshetne még akkor is, amikor nyaral xD."

Helyett a vállalkozások nagy része befuccsol vagy tengődik. A vállalkozás eleve napi 12 óra qva stresszes munkával jár, ha embereid vannak, akkor meg még stresszesebb. Évek kellenek, mire eljutsz oda, hogy te nyaralgatás közben pénzt keress. Fideszlandben a legtöbb sikeres vállalkozás a maffiának tejel és részt vesz a fidesz nevű bűnszervezetben. De neked nyilván nem volt még vállalkozásod, csak túl sok Andrew Tate-et néztél és valami álomvilágban élsz.

10. Mert a 8-as nem a száraz tényeket írta le, csak valamilyen hagymázas fantazmagóriát, aminek köze nincs a valósághoz.

2023. szept. 14. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!