Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 3,8 az átlagom középiskola...

3,8 az átlagom középiskola után mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azért 3,8 az átlag mivel iskola mellett sokat kell dolgoznom. Informatikai képzésen vagyok jelenleg, de mégis a kedvenc tantárgyaim a matek és a töri. Matekból és töriből is közepes vagyok, de az a két tárgy érdekel a legjobban. Mit csináljak középiskola után, egyetem esetleg, vagy nincs esélyem bekerülni?
2023. júl. 21. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azzal foglalkozz ami érdekel. Hajrá!
2023. júl. 22. 01:41
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Egyetemhez kevés.
2023. júl. 22. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem írtad hanyadikos vagy, de nem is számít a kózépiskolai átlag. Ha jól megírod az érettségid (az egyik fő tárgy legyen emelt minimum), akkor azt fogják duplázni, és simán bekerülhetsz akármelyik egyetemre.
2023. júl. 22. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is akörül végeztem, a matek meg angol érettségim meg épphogy kettes lett. Infòs voltam én is. 2 nap múlva kiderül felvettek-e egyetemre/önköltséges, levelező foszk/.

Már 4 szakmám van, úgyhogy nem vagyok elveszve, ha épp nem. Van B tervem. Meg dolgozom most is, viszonylag jó bérért az egyik szakmámban.

2023. júl. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!