Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bűntudatom van, mit csináljak?

Bűntudatom van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az osztályomban nem kedvelnek az emberek. Nem részletezem, legyen elég annyi hogy kiabálnak velem ha olyan van, vagy kibeszélnek (ez gyakoribb) vagy mondjuk összesúgnak a hátam mögött, nevetnek rajtam, pedig hozzájuk sem szólok..

Én egy túlgondolós ember vagyok. A nyaram ezzel ment el. Hogy mindent túlgondoltam. Nagyon kevés barátom van így nagyon sokat voltam itthon.

Ma pedig elegem lett és nem tudtam már enni sem, pedig a kedvencem volt, nem merek anyáékhoz kimenni (félek hogy elveszítem őket egy nap, van is ilyen fóbia). És emiatt nem tudok tanulni + bűntudatom van. Valami tipp?

16/L

2022. okt. 17. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz elmenés, naplóba az érzelmeid leírása is segíthet. Osztálytársakat meg megtanulni leszrni. Tudom, hogy nehéz én is ebben a helyzetben voltam (18 vagyok és 16 évesen beszóltak, lefogyatékosoztak, mert néha hadartam.), de azóta valami átpattant és nem érdekelnek ők.

Ha gondolod írj. 18L

Az anyukádék tudnak erről a fóbiáról?

2022. okt. 17. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudnak erről. Félek hogy hülyének és gyerekesnek találnának..
2022. okt. 17. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Tehát nem történik semmi, csak te túlgondolod, és jelentéktelen dolgok mögé képzeled azt, hogy téged beszélnek ki.

Pszichológus!!!!

2022. okt. 17. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen lightos volt ennyi évesen, skizofrénia lett belőle. Pszichológushoz azonnal, ha nem akarsz zártra jutni.
2022. okt. 18. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!