Bűntudatom van, mit csináljak?
Az osztályomban nem kedvelnek az emberek. Nem részletezem, legyen elég annyi hogy kiabálnak velem ha olyan van, vagy kibeszélnek (ez gyakoribb) vagy mondjuk összesúgnak a hátam mögött, nevetnek rajtam, pedig hozzájuk sem szólok..
Én egy túlgondolós ember vagyok. A nyaram ezzel ment el. Hogy mindent túlgondoltam. Nagyon kevés barátom van így nagyon sokat voltam itthon.
Ma pedig elegem lett és nem tudtam már enni sem, pedig a kedvencem volt, nem merek anyáékhoz kimenni (félek hogy elveszítem őket egy nap, van is ilyen fóbia). És emiatt nem tudok tanulni + bűntudatom van. Valami tipp?
16/L
Pszichológushoz elmenés, naplóba az érzelmeid leírása is segíthet. Osztálytársakat meg megtanulni leszrni. Tudom, hogy nehéz én is ebben a helyzetben voltam (18 vagyok és 16 évesen beszóltak, lefogyatékosoztak, mert néha hadartam.), de azóta valami átpattant és nem érdekelnek ők.
Ha gondolod írj. 18L
Az anyukádék tudnak erről a fóbiáról?
Tehát nem történik semmi, csak te túlgondolod, és jelentéktelen dolgok mögé képzeled azt, hogy téged beszélnek ki.
Pszichológus!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!