Miskolci vagyok,468 pontom lett és általános orvos irányába készülök tovább.Viszont nem tudom eldönteni hogy Pest vagy Debrecen.Van egy bátyám,aki már 4 évet elvégzett Debrecenben és van ott lakásunk is,de engem vonz Budapest is.Mit tegyek?
Diploma szempontjabol jóformán mindegy melyik egyetemre mész.
A legfontosabb talán az, hogy ha Pestre jönnél, a lakhatas és a kaja, egyéb kiadások fedezve lennenek-e? Lehet, hogy koliba be se kerülsz és akkor kell albérlet. Te dolgozni nem fogsz tudni, így érdemes ebbe a kérdésbe a szülőket is bevonni, hogy az ő penztarcajuk mit bír.
Én Debrecent választanám,hiszen ha jól értem,akkor a testvéred az orvosin most lesz ötödéves.Véleményem szerint hatalmas előnyt jelentene,hogy tudna neked specifikusan segíteni,ha arra lenne szükséged.
Én ugyan nem orvosira járok,de hatalmas előnyt jelentett,hogy volt néhány felsőbb éves hallgató,aki segített minket.
Illetve az is hatalmas előny,hogy Debrecenben lenne hol laknod,nem kell kollégiumba nyomorogni vagy albérletre költeni.
Szerintem mostmár mindegy utolsó, hisz elmúlt a felvételi, valószínűleg már jár valahová.
Kérdező, végül felvettek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!