Tomori Pál Fősikola, Budapesti Metropolitan egyetem, vagy Wekerle Sándor Üzleti Főiskola?
Mi a kérdés? Mi alapján kell szavazni, hogy melyik a legrégebbi, melyikbe jár a legtöbb kék szemű szőke hölgy netán melyikben a legjobb a képzés minősége? Akkor is kérdés marad hogy melyik szakon?
Ha viszont az a kérdés hogy neked hol ajánlott továbbtanulni akkor hiányzik 4. opciónak az "Egyik sem" mert aki egy kérdést képtelen normálisan specifikálni annak erősen korlátozott az agyi kapacitása és a felsorolt intézmények közül egyiknél sem jutna tovább az első szemeszteren.
Végre egy értelmes hozzászoló, akinek véleménye is van! Köszönöm. Miért gondolod ezt? A színvonal jobb, vagy a gyakorlati, orientált képzés miatt?
Esetleg más érveid vannak?
Valamiért a Tomorit kevesen, a Wekerlét pedig egyáltalán nem szokták ajánlani. Ennek lehet valami oka? Ha jól tudom, a Metu is egy magán egyetem, tehát csak önköltséges helyei vannak. Mi lehet ezen dolgoknak az oka?
Közgazdász lennék, Gazdálkodási és menedzsment szakon. Levelezőre mennék.
"Közgazdász lennék, Gazdálkodási és menedzsment szakon. Levelezőre mennék."
Végre sikerült kinyögni magadból nagynehezen hogy mit szerettél volna kérdezni. Én pedig pont hogy a legkönnyebbet ajánlom ezek közül mivel olyan alacsony az értelmi szinted hogy egy kérdést nem tudsz megfogalmazni és mástól várod hogy kitalálja a gondolataidat. Ezek közül még a Tomori Pál Főiskolán sem ugrod meg a lécet hogy elvégezd.
Utolso..nyugodj mar le:D ez csak egy portal, szamodra idegenekkel
En a Metropolitant ajanlanam ezek kozul mindenkeppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!