Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a vélemény őszintén a...

Mi a vélemény őszintén a Budapesti Metropolitan egyetem kézműves tárgykultura szakrol? Nagyon jo lenne tudni mert Erdélyből költőzne a gyerekünk, es szeretném hogy megérje ugy tudásilag mint anyagilag.

Figyelt kérdés

#budapesti metropolitan egyetem #Kezmuves targykultura
2021. jan. 23. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Hát őszintén, ennyi évet elpocsékolni azért hogy munkanélküli legyen..megéri nektek?
2021. jan. 23. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Magyarorszagon nagyon kicsi a textil meg divatipar a nyugati nagyvárosokhoz képest, ismerettség nélkül inkább hanyagolja.
2021. jan. 23. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
16%
alibiszak egy alibi egyetemen
2021. jan. 23. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól még nem alibi valami, mert nincs rá kereslet.

Az ELTE jogi kara sem alibiegyetem alibiszakkal, attól mert sok jogász Londonban pizzafutár.

Nem érdemes elvégezni, ha ebből akar megélni, ez van. Ha viszont megteheti valaki, hogy a személyes érdeklődése miatt csinálja meg, akkor hajrá.

A metu művészeti kara egyáltalán nem alibi, megnézted egyáltalán a tanárok listáját? Legtöbb DLA végzettségű, komoly szakmai múltú.

2021. jan. 26. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!