Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » MATE Élelmiszermérnök Bsc...

MATE Élelmiszermérnök Bsc után BME Logisztika Msc?

Figyelt kérdés
Van értelme? Mik lehetnek azok a tárgyak amiket különbözetin meg kell csinálni? Mennyire lenne nehéz a suli és szakváltás? Minden infó érdekelne ami fontos lehet :)

2023. júl. 9. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Van mert egy élelmiszermérnöki BSc az egy hulladék szak, alacsony fizetéssel és nagyon gyér elhelyezkedési lehetőséggel
2023. júl. 9. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Még ha az első kicsit nyersen is fogalmazta meg, sztem is érdemes lenne másik pálya utan nézni. Azonban nem vagyok benne biztos, hogy ehem bscrol hallgattál annyi olyan kreditet ami elég ahhoz , hogy logisztikai mérnök bscre felvegyenek. Amugy egy versenykepesebb bsc ötlete sem rossz am, simán előrébb vagy vele

. Ha meg a matekokat meg pár egyéb töltelék targyat sikerül elfogadhatni meg rövidebb is lehet a kepzes.

2023. júl. 10. 05:48
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Úgy imádom, hogy semmit se tudtok a kérdező helyzetéről, hogy keresett-e munkát stb, és már elkönyvelitek, hogy erről váltani kell, semmit se ér vele stb. Persze nyilván azért van ez a szak, hogy munkanélkülieket képezzen 🤣 id.óta bohócok. Más azért tud elhelyezkedni vele és dícséri mert a nyira f.s szak xd
2023. júl. 10. 05:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Élelmiszermérnök nem vacak szak, de az tény, hogy lehet munkához kell költözni.
2023. júl. 10. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van értelme. Ha van még benned affinitás a tanuláshoz, és lehetőséged is van rá, akkor én mindenképpen megpróbálnám, mert manapság az Msc lassan alap...
2023. júl. 18. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyere fincsi a képzés.

A BSc szerintem kicsit combos és ha nem ismered a tanárokat, akkor kicsit hidegzuhany lehet. Mondjuk a karon a log a legkönnyebb mérnöki szak de akkor is követelnek. A tanszékvezető nagyon nagy tudású ember. Jó gyakvezek is vannak. Kincsek, mondhatni.

Vannak szenny tantárgyak de amellett vannak nagyon hasznosak is.

BSc-n vagyok negyedéves és azt tudom mondani, hogy erősen elméletre épülő az oktatás.

Szerintem amúgy érdemes lehet megpróbálni.

Ha van kérdésed esetleg a képzéssel kapcsolatban szívesen válaszolok ^^

2023. szept. 15. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!