Várjátok már a felvi ponthatárokat?
Figyelt kérdés
Én nagyon bizom benne, hogy sikerül valahova bejutni, bár csak államilag finanszírozottakat céloztam meg, de remélem így is sikerül.
Bízok benne, hogy kicsit az életem is felpezsdül. Más is van így vele, hogy várja az egyetemet / főiskolát?
2023. júl. 8. 17:06
21/25 anonim válasza:
Én most néztem az e-felvin a pontjaimat, érdekes módon többet írt, mint amit pár nappal előtte a pontszámítón számoltam. 400 pontom van, ezzel bőven bekerülnék, de mivel első helyen edző szakot jelöltem és annak az eredményét nem tudom(ott gyakorlati-elméleti vizsga volt), így utolsó napig izgulhatok.
22/25 anonim válasza:
#20 pedig Pesten mindenképp növekedés várható pszichológián. :( Sokkal több a jelentkező, mint tavaly.
23/25 anonim válasza:
5, doktorandusz kukaürítésből... Helyesen írni sem tudsz. Troll.
24/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én úgy vagyok mint te. Nagyon várom a holnap estét. Nagyon szeretnék tanulni. Már van egy felsőfokú végzettségem de most tanitó szakra jelentkeztem. 380 pont. Nem tudom elég lesz e. Sok most a 400 pontos jelentkező.
25/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Felvettek titeket? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!